Centre Cívic Casa Groga

22 de novembre a les 19 h

Duo Amoria

Teresa Rojas, veu; Raúl Sandin, guitarra.

 

Emili Pujol- Luys Narvaez

L’admiració d’Emili Pujol (1886- 1980) pels violistes de mà espanyols i altres autors ibèrics va quedar plasmada en les diverses transcripcions que va realitzar, així com en l’enregistrament d’un disc amb la soprano Rosa Barbany (1954). Destacarem la seva transcripció de Los Seys Libros del Delfín de Luys de Narváez (1538) per a la sèrie Monuments de la Musica Espanyola (1941). El programa inclou, a més de transcripcions de les obres de Naváez, obres originals de Pujol amb inspiració en música popular catalana, com el seu Estudi LI basat en el Cant dels Ocells i Aquelarre (Plou i fa Sol).

 

L.de Narváez La Bella Malmaridada, Fantasía X, Con qué la lavaré, Arde Corazón Arde, Milles Regrets (Canción del Emperador), Paseábase el Rey Moro, Y la mía cinta dorada (variaciones), Y la mía cinta dorada (canción).
E. Pujol Els Tres Tambors, Aquelarre (Plou i fa sol), Estudio LI (El Cant dels Ocells).

 

Entrada gratuïta.

Aforament limitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s