Concert de Cloenda

Degut a motius derivats de les mesures de restricció aplicades davant de la situació generada per la Covid-19 lamentem comunicar que s’ha anul·lat el Concert de Cloenda del Cicle Clàssica a Horta-Guinardó programat per al proper 29 de novembre.

Concert de Cloenda 

Jardins Doctor Pla i Armengol 

Diumenge, 29 de novembre a les 12:00 

Orquestra Simfònica Tekhné 

Josep Miquel Mindán, director 

Open your mind 

La simfònica Tekhné us presenta un programa basant en el gènere de l’obertura. En aquest cas una obertura per a un drama teatral com és l’Obertura Egmont de L.v. Beethvoven. Una obertura d’una òpera: “La Forza del destino” de G. Verdi i finalment una obra pensada per iniciar un concert:  l’Obertura Tràgica de J. Brahms. Les tres peces tenen històries ben curioses al voltant de la seva composició. Per exemple Brahms va escriure la seva obra més trista en mig del descans d’un lloc paradisíac com la seva casa de vacances a Bad Ischl. La força del destí ha sigut titllada d’obra de malastrugança ja que entre d’altres fets inexplicables destaca la mort del baríton Leonard Warren damunt de l’escenari del Metropolitan de Nova York mentre representava aquesta òpera. Per últim és pràcticament impossible no veure paral·lelismes entre les intrigues polítiques que van envoltar el compte d’Egmont i els moments que estem vivint actualment. 

Obertura “Egmont”, Op. 84 L. V. Beethoven  

Obertura “Tràgica”, Op. 81 J. Brahms  

Obertura “La forza del destino”G. V

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s