Centre Cívic Carmel

Dijous, 29 d’octubre a les 11:00 

Concert destinat a centres educatius 

Apròpera 

Sílvia Sabater, soprano; Mariko Nambu, flauta;  Xavier Cuevas, arpa i Núria González, educadora artística. 

Les finestres del confinament 

Us presentem un espectacle multidisciplinar que vol ser un recordatori de les actuacions al balcó d’una soprano veïna de Barcelona durant els dos mesos de 2020 que va durar el confinament, en la seva fase més estricta. Compartirem i reviurem la música, experiències i emocions que hem sentit plegats els veïns/es. Serà no només a través de les cançons (de diferents estils, des d’òpera a música moderna) de la soprano i els músics que l’acompanyaran, sinó també amb la presència dels dibuixos d’una veïna llicenciada en Belles Arts, que ens il·lustraran l’escenari del confinament des de diferents perspectives. I ho faran copsant no només les imatges d’aquest dies des de diferents angles visuals, sinó també totes les emocions viscudes pels veïns durant aquest temps: Uns vespres de compartir música i converses de balcó a balcó, explicant les diferents situacions a cada llar. Ha esdevingut tot un acte social que, a través de l’art, ha reforçat els lligams entre els veïns i ens ha fet millors persones, tot extraient experiències positives d’aquesta situació de crisi. Tot això incloent explicacions pedagògiques sobre la música, per part dels músics, i sobre el procés creatiu de l’educadora visual. Tots ells, músics i educadora visual, estaran encantats de repondre dubtes que puguin sorgir, inclús obrir debats sobre les inquietuds dels assistents.  

Ave Maria F. Schubert 

Pie Jesu, Rèquiem A. L. Webber 

Barcarolla, Les contes de Hoffmann J. Offenbach 

O sole mio, napolitana Di Cappua i Mazzucchi 

Cançó de maig A. Hasselmans 

Halellujah L. Cohen 

A thousand years C. Perri 

Now we are free, BSO Gladiator Gerrard i Badelt 

Imagine J. Lennon 

El cicle de la vida, BSO El Rey León E. John 

Ave Maria (flauta i arpa) Ch. Gounod  

Granada (flauta i arpa) I. Álbeniz  

O mio babbino caro, Gianni Schicchi G. Puccini 

Nessun Dorma, Turandot G. Puccini 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s