Històries sorprenents

Valeria Guglietti ombres xineses · Francisco Gamallo guitarra

Tres breus escenes mostren siluetes d’ombres fetes amb mans i petits accessoris i expliquen petites històries que ens faran gaudir d’un art mil·lenari: les ombres xineses. És sorprenent que només amb dues mans puguem projectar personatges com en un cinema mut artesanal. Personatges típics del segle XIX, figures d’animals i històries sorprenents com de còmics desperten curiositat projectats a la pantalla. 

I aquesta vegada el públic coneixerà els secrets, ja que compartirem com es fan les ombres i els espectadors provaran de projectar les seves pròpies històries acompanyades de música clàssica,  on també trobaran el secret de les emocions.


Agenda

Centre Cívic Casa Groga

Diumenge, 17 d’octubre, a les 12.30 h 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s