La web de Clàssica a Horta-Guinardó fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.

Amor i festes populars

DIJOUS 10 OCTUBRE 2024

Trio Brisa

Anna Maria García Cabrera, violí

Víctor García Cabrera, clarinet

Sergi García Cabrera, violoncel


Amor i festes populars

Joan Baptista Pla i Agustí , Manuel Pla i Agustí  i Josep Pla i Agustí van ser tres germans músics catalans del període del Barroc. Les seves sonates a trio tenen un caràcter popular i festiu per donar tret de sortida i acabar el nostre concert.


Hans Gál fou un compositor, professor, musicòleg i director austríac reconegut amb importants premis. Les serenates són composicions per a festejar, manifestar un amor, i amb la seva Serenata op.93 el que volem celebrar és això. L'amor que Gál sentia pels compositors que tant admirava o l'amor que qualsevol de nosaltres pot sentir per a algú.


L'obra del compositor suec Albert Schnelzer visualitza a Mozart assegut a la taberna, sol i ebri, intentant tocar el violí. L'estil de música, sobretot per les escales que utilitza, està basat en la música klezmer, que és un gènere de música popular dels jueus de l’Europa Central i Oriental.



  • Sonata a trio núm. 2 en Re m - J.  Baptista Pla i J. Pla 

  • Serenade op. 93 per a Clarinet, Violí i Violoncel (1935) - H. Gál 

  • Wolfgang is dancing (2002) - A. Schnelzer 

  • Sonata a trio núm. 5 en Sol M - J. i J. Pla (Bis) 

DATA: 10/10/2024
HORA: 19:00 H
LLOC: Casal de Barri Font d'en Fargues
Carrer de Pedrell, 67, 08032

RESERVAR