La web de Clàssica a Horta-Guinardó fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Clàssica
Horta_
Guinardó.

Xavier Cuevas | Biblioteca de Montbau - Albert Pérez Baró

DIJOUS 24 NOVEMBRE 2022

La història de la música i la pintura a través de l'arpa

A través de l’arpa farem un viatge en el temps. Des de la introspecció i la meditació de la música religiosa de Bach o Händel, fins a la música francesa de saló de la belle époque a París. La música d'arpa té el seu reflex a la pintura: al barroc el clarobscur, el fort i piano. A mesura que ens apropem a l'impressionisme de Debussy, la música es difumina com un quadre de Monet.

En aquest concert descobrirem aquest instrument, enigmàtic, pel qual totes les grans compositores i compositors han sentit admiració i li han dedicat alguna obra, passant per la música de J. S. Bach, Fauré, Debussy, i compositors arpistes com  Zabel, Hasselmans o Salzedo.
A càrrec deXavier Cuevas, arpa

Preludi - J. S. Bach // Courante - J. S. Bach // Pasacaglia - G. F. Händel //The Mistrel's Adieu - J. Thomas // Romança sense paraules - G.  Fauré // Margarita Dolorosa Filant -  A. Zabel // Cançó de maig, Petite Vals i Ballade - A. Hasselmans // La fille aux Cheveux de lin - C. Debussy //Chanson dans la Nuit - C. SalzedoDATA: 24/11/2022
HORA: 19:00 H
LLOC: Biblioteca de Montbau - Albert Pérez Baró
c/ Arquitectura, 8, barcelona

Clàssica
Horta_
Guinardó.