La web de Clàssica a Horta-Guinardó fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.

Play-Concert animat

DISSABTE 9 NOVEMBRE 2024

Concert per a públic familiar 


Companyia Palau del vent

Sofía Martínez Villar, flauta i piccolo

Ekaterina Zaytseva, guitarra

Mónica Quintana, dansa, dibuix i titelles


Play-Concert animat

Play és un espectacle familiar que, com indica el seu nom, reflexiona sobre la importància de jugar. Expressions artístiques com el dibuix i la dansa es barregen amb la música i les titelles per fer un viatge auditiu i visual mitjançant d'una acurada selecció de repertori i un meticulós disseny escenogràfic. Una narració breu, de caràcter divulgatiu, funciona com a fil conductor perquè l'experiència d'escolta sigui suggerent i singular.


El repertori està conformat per composicions originals per a la formació de flauta i guitarra, com les precioses Escenes infantils de Luis Barroso, així com arranjaments esplèndids de peces, escrites originalment per a piano de Ibert, Tchaikovsky, Poulenc i Piazzolla.


Tot això acompanyat per la dansa d'una ballarina que ha fet la coreografia per a Poulenc i Piazzolla; el dibuix in situ i projectat sobre l'escenari per a les obres d'Ibert i Tchaikovsky; la manipulació de titelles creats especialment per la companyia per a l'obra de Luis Barroso i una ambientació específicament dissenyada per a cadascun dels moments.



  • Assez modéré, Très modéré, Alerte - F. Poulenc

  • Histoires (Pequeño burrito blanco, Dentro de la casa triste, La jaula de cristal, La vendedora de agua  -  J. Ibert 

  • Caballitos juguete, marcha de soldaditos de madera, dulce ensueño, el canto de la alondra - P. I. Tchaikovsky

  • Nana - M. de Falla

  • Sueño infantil, el pequeño aventurero, La princesa solitaria, El bosque de los enamorados, Fiesta en el castillo - L. Barroso

  • Oblivion - A. Piazzolla


DATA: 09/11/2024
HORA: 12:30 H
LLOC: Centre Cívic Casa Groga
Av. del Jordà, 27, 08035

RESERVAR