La web de Clàssica a Horta-Guinardó fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.

Concert de cloenda

DIUMENGE 1 DESEMBRE 2024

Cicle de noves i nous intèrprets

Cor Elysium

Director: Ariel Seras


  • Cors d’òpera


Orquestra Tekhné

Isabel Cachón, concertino

Josep Miquel Mindán, director


Neoclasic Danza

Silvia Ortiz, directora de Neoclasic Danza


Montserrat Selma i Jaume Sangrà, ballarins


Anna Niebla, soprano solista

Oscar Encinas, tenor solista


"Harmonies festives: Clàssics i ritmes llatins"

Per concloure aquesta edició tan especial del Cicle Clàssica a Horta Guinardó i celebrar 25 anys de bona música us convidem a gaudir d'un concert que fusiona el millor de la música clàssica romàntica i els ritmes llatinoamericans. 


La Simfònica Tekhné presenta un programa divers que comença amb la grandiositat de la Simfonia n. 1 de Brahms, una obra carregada de profunditat i emoció. La festa continua amb dues peces que ens transporten als colors i ritmes apassionants de Llatinoamèrica, el "Danzón núm. 2" i la "Conga del Fuego Nuevo" d'Arturo Márquez, tot acompanyant a les ballarines de Neoclasic Danza. Per tancar amb una nota de celebració i alegria, interpretarem el clàssic, vibrant i entusiasta "Brindis" de La Traviata de Verdi conjuntament amb el cor Elysium, la soprano Anna Niebla i el tenor Óscar Encinas i els ballarins Montserrat Selma i Jaume Sangrà.


  • Simfonia n. 1 - J. Brahms

  • Danzón núm. 2 - A. Márquez 

  • Conga del Fuego Nuevo - A. Márquez

  • Brindis de la Traviata -  G. Verdi

DATA: 01/12/2024
HORA: 12:00 H
LLOC: Pla de Montbau
Pla de Montbau, 3, 08035