La web de Clàssica a Horta-Guinardó fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Clàssica
Horta_
Guinardó.
Publicada el 23/2/2022
El cicle de Clàssica a Horta-Guinardó començarà aquesta tardor
Clàssica a Horta-Guinardó se celebra cada any durant la tardor, pròximament es publicaran les dates de l'edició d'enguany.
Clàssica Horta-Guinardó és un cicle de música clàssica organitzat pel Districte d'Horta-Guinardó de l'Ajuntament de Barcelona. Any rere any, oferim una programació de concerts de música clàssica i activitats complementàries a Biblioteques, Centres Cívics, Casals i altres equipaments culturals d'aquest districte de forma gratuïta.

Amb aquest cicle es pretén fer accessible la música clàssica a tots els públics i trencar els estereotips que de vegades s'hi associen, programant concerts professionals gratuïts en equipaments de proximitat i també a través de l'esperit didàctic de les propostes.

El cicle també serveix de plataforma per què músics en procés de formació tinguin l'oportunitat d'adquirir experiència interpretant davant del públic, a través de la Convocatòria de Noves i Nous Intèrprets.
La programació del cicle també inclou propostes de concerts familiars per què els infants puguin tenir un primer contacte lúdic amb la música clàssica.

Clàssica Horta-Guinardó se celebra cada any durant la tardor, pròximament es publicaran les dates de l'edició d'enguany.
Clàssica
Horta_
Guinardó.