La web de Clàssica a Horta-Guinardó fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Clàssica
Horta_
Guinardó.
Publicada el 16/4/2024
XXV anys del Cicle de Clàssica a Horta-Guinardó
Obert el període de recepció de les propostes musicals per a formar part de la programació d’aquest cicle de concerts
Com cada tardor, i des de fa vint-i-cinc anys, la música clàssica tornarà al Districte d’Horta-Guinardó amb una vintena de concerts i altres activitats que es programaran als diferents equipaments municipals del districte amb la voluntat d’apropar la música clàssica a la població d’una manera didàctica, vivencial i totalment gratuïta.

El 15 d’abril s’obre el període de recepció de les propostes musicals per a formar part de la programació d’aquest cicle de concerts.

El cicle contempla tres convocatòries: una per artistes professionals que poden actuar com a solistes o en formacions de música de cambra, una altra per a públic familiar i una tercera per a joves músics que estan finalitzant els seus estudis musicals i que actuaran com a teloners dels grups professionals. La convocatòria per a participar estarà oberta fins el diumenge 19 de maig (inclòs).
Es poden consultar les bases a: convocatòries

Enguany se celebren els 25 anys d’aquest cicle que ja s’ha convertit en un clàssic a la nostra ciutat. Aquesta edició girarà entorn a la música i les efemèrides donant èmfasis a la música que sol acompanyar les celebracions i el paper que juga fent aflorar els sentiments per viure aquell moment amb més intensitat. Es compartirà amb els intèrprets les emocions que els hi afloren a l’interpretar certes músiques i com són capaços de transmetre-ho al públic.

Clàssica
Horta_
Guinardó.