Política de galetes

Què són les galetes?
Les galetes o cookies són fitxers de text que es descarreguen a l’equip terminal de l’usuari (ordinador, tauleta, telèfon mòbil…) i que es guarden a la memòria del seu navegador. Les dades contingudes a les galetes poden ser analitzades per aquest web per a millorar la usabilitat dels webs i oferir una informació i uns serveis més personalitzats.

Les dades de navegació recuperades per les galetes són anònimes i no s’associen a cap persona. La informació personal ha de ser facilitada de manera explícita per l’usuari.

L’usuari pot esborrar o desactivar les galetes des de la configuració dels navegadors. En aquest cas, la pàgina web continua essent operativa, però sense els avantatges de la personalització. Per a més detalls sobre l’ús, la gestió i la configuració de les galetes des dels navegadors, es recomana que es consulti el web http://www.aboutcookies.org.

Quin tipus de galetes s’utilitzen?

Segons l’entitat que les gestiona: Pròpies. Són galetes que s’envien des d’un equip o domini gestionat per la Clàssica a Horta-Guinardó al terminal de l’usuari.
De tercers. Són galetes que s’envien al terminal de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat ni controlat per la Clàssica a Horta-Guinardó. En aquest cas s’inclouen també les galetes que, instal·lades pel festival, recullen informació gestionada per tercers. Les galetes de tercers es poden utilitzar per al mesurament i l’anàlisi del comportament dels usuaris amb l’objectiu de millorar la seva experiència al web de la Clàssica a Horta-Guinardó.
Segons el termini de temps que romanguin activades: De sessió. Recullen dades mentre l’usuari navega pel web de la Clàssica a Horta-Guinardó amb la finalitat de prestar el servei sol·licitat. Caduquen o s’esborren quan es tanca el navegador.
Persistents. Es desen al terminal de l’usuari. Caduquen en un període llarg o mitjà de temps o no ho fan mai.
Segons la finalitat: Tècniques. Són les necessàries per a la navegació correcta per la pàgina web.
De personalització. Permeten a l’usuari definir les característiques (idioma) per a la navegació per la pàgina web.
D’anàlisi. Permeten a la Clàssica a Horta-Guinardó l’anàlisi vinculada a la navegació duta a terme per l’usuari amb la finalitat de fer un seguiment de l’ús de la pàgina web, i també de fer estadístiques dels continguts més visitats, del nombre de visitants, etc.
Publicitàries.